LIVINGSKILLS TAITOVALMENNUS: KAHDEKSAN TAITOA TASAPAINOON

Status
Et ole vielä ilmoittautunut
Hinta
86 €
Aloita tästä

Et ole vielä ilmoittautunut tälle kurssille.


 

Onko elämäsi täynnä aikatauluja? Koko ajan järjetön kiire? Tuntuuko, että ei ole aikaa itselle ja aina väsyttää? Tai elämä on muuten kuormittavaa tai vailla selvää suuntaa?

 

Vaativa työ, liikunta, omien vanhempien autteleminen, pienet lapset, parisuhde, ystävät… tunnet painetta tehdä enemmän kuin mihin tunnit vuorokaudessa riittävät. Tuntuuko arki ahdistavalta, vaikka sen pitäisi olla antoisaa aikaa tässä elämän vaiheessa?

Mietitkö, miten selättää kiire, vapautua suorittamisen tunteesta ja nauttia elämästä? Mistä saada aikaa itselle tärkeille asioille ja ihmissuhteille? Tai jos olet pienten lasten vanhempi, minkälaisen mallin aikuisuudesta ja elämästä haluat antaa lapsillesi?

Kiireinen arki on ok, jos hallinnan tunne säilyy ja löytyy keinoja palautua. Dialektiseen käyttäytymisterapiaan perustuvassa verkkovalmennuksessa opit kahdeksan tehokasta taitoa, joiden avulla teet elämästäsi helpompaa, tasapainoisempaa ja nautittavampaa. Kokeneet DKT-kouluttajat opettavat sinulle käytännönläheisesti myös terapeuttien käyttämät taidot tunnesäätelyyn, ahdingon sietoon, parempiin ihmissuhteisiin ja läsnäoloon arjessa.

Kurssi sisältö

Laajenna